Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanțare de 17 milioane de euro pentru amenajarea de terase pentru servit masa în aer liber

inquamFOTO/Octav Ganea
centrul vechi terasa
Astăzi va fi anunțat un fond de câteva milioane de euro pentru a ajuta companiile care servesc alimente să amenajeze mai multe locuri în aer liber.
Sectorul ospitalității a suferit pierderi semnificative din cauza restricțiilor și atunci când puburile și restaurantele se vor redeschide, accentul va fi pus pe mesele în aer liber.
Ministrul turismului Catherine Martin, împreună cu Fáilte Ireland, vor anunța înființarea unui fond de 17 milioane de euro, unde afacerile care servesc alimente pot solicita finanțare pentru a ajuta la amenajarea mai multor locuri în aer liber.
Subvențiile ar ajunge în medie la aproximativ 4.000 de euro pentru fiecare local și pot acoperi chiar și cheltuielile făcute în trecut, începând cu luna aprilie a anului trecut.
Autoritățile locale vor putea, de asemenea, să solicite finanțare pentru dezvoltarea de spații publice permanente de luat masa pe străzi în special în orașe.
Acest lucru va duce la oportunități de a amenaja spații rezistente la intemperii pentru a permite servitul mesei în aer liber pe tot parcursul anului. Finanțarea poate acoperi achiziționarea de umbrele de soare, panouri de protecție împotriva vântului și încălzitoare electrice pentru terase. Fiecare autoritate locală poate solicita maximum 200.000 euro. Sursa InformatiaIRL

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.