Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul finanțării clubului FC Brașov: PSD avertizează că există riscul ca Primăria Braşov să se autoexecute

Primaria Brașov
Primaria Brașov

Reprezentanţii PSD în Consiliul Local Braşov îi cer primarului USR, Allen Coliban, explicaţii publice cu privire la "cazul FC Braşov", atrăgând atenţia că, după ce Raportul de audit financiar al Camerei de Conturi Braşov relevă nereguli în ce priveşte finanţarea acestui club, ar putea exista posibilitatea ca Primăria Braşov să fie nevoită "să se autoexecute", fiind asociat la acesta, relatează Agerpres.

"Primarul Coliban are obligaţia să pună la dispoziţia consilierilor locali toate documentele cazului FC Braşov. Este inadmisibil ca, după un asemenea scandal în fotbal, la nivel local, să nu primim nici până acum Anexele Raportului Curţii de Conturi. (...) Îi cerem Primarului Coliban să vină în faţa Consiliului Local şi să dea explicaţii braşovenilor cu privire la situaţia în care a adus fotbalul braşovean. Domnule Coliban, care este strategia de back-up pentru FC Braşov în cazul în care Camera de Conturi are dreptate şi cele 3,5 milioane de lei au fost alocate ilegal şi trebuie recuperat prejudiciul? Pe lângă aceste sume, ar mai putea fi de recuperat banii pentru folosirea spaţiilor pentru birouri, pentru marcă şi brand. Vom ajunge în situaţia ca Primăria Braşov să se autoexecute, fiind asociat în acest club sportiv, pentru recuperarea datoriilor?", a arătat liderul consilierilor braşoveni ai PSD, Alexandra Crivineanu.

Totodată, aceasta a remarcat că forul local nu a fost informat "în plen, deschis şi transparent", cu privire la ieşirea din Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov - Steagul Renaşte a Serviciului Public Local de Termoficare (SPLT) şi a Direcţiei de Administrare Infrastructură Sportivă.

"Cine va achita datoriile pe care FC Braşov le are faţă de DAIS? (...) Domnule primar, aveţi atât datoria morală, în cinstea istoriei fotbalului braşovean, cât şi pe cea firească de primar în funcţie al acestui oraş să veniţi în faţa braşovenilor şi să spuneţi cum stau, de fapt, lucrurile, după ce aţi susţinut reînfiinţarea clubului sportiv al Braşovului", a afirmat Crivineanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.