Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanțele vor premii de 14 milioane de lei pentru Loteria bonurilor fiscale

ministerul finantelor

Fondul anual de premiere pentru extragerile Loteriei bonurilor fiscale, aferente anului 2020, va fi stabilit la 14 milioane de lei, potrivit unui proiect de ordin publicat de Ministerul Finanţelor, scrie Agerpres.

"Prin proiectul de ordin se stabileşte fondul anual de premiere pentru extragerile Loteriei bonurilor fiscale, aferente anului 2020, la nivelul sumei de 14.000.000 lei şi totodată se repartizează acest fond pentru extragerile lunare şi cele ocazionale aferente anului în curs, la nivelul sumei de 1.000.000 lei pentru fiecare extragere, acesta urmând a fi majorat cu sumele necesare rotunjirii valorii câştigului aferent unui bon fiscal, în condiţiile legii", se arată în documentul citat.

De asemenea, proiectul de ordin prevede, similar anilor anteriori, organizarea unor extrageri ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale, cu prilejul sărbătorilor de Paşte, respectiv de Crăciun. Astfel, prima extragere ocazională se va derula în data de 18 aprilie 2020, intervalul calendaristic în care sunt emise bonurile fiscale care pot participa la extragere fiind 22 ianuarie - 31 martie 2020. O altă extragere ocazională va avea loc în data de 20 decembrie 2020, intervalul calendaristic pentru bonurile fiscale care pot participa la extragere fiind 1 aprilie - 4 decembrie 2020.

Scopul organizării extragerilor ocazionale este acela de asigurare a continuităţii necesare menţinerii efectului stimulativ al loteriei pentru populaţie, respectiv de a solicita şi păstra bonurile fiscale, menţionează iniţiatorii proiectului citat.

Organizarea Loteriei bonurilor fiscale a fost reglementată prin Ordonanţa Guvernului nr.10/2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.