Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a creat panică şi haos în țară. Coadă de mașini la granița Rusiei cu Finlanda / Ce spun oficialii de la Helsinki

bbc
rusi granite

Traficul în Finlanda de-a lungul graniţei sale sud-estice cu Rusia continuă să fie aglomerat, a transmis, vineri, Poliţia de frontieră pentru Reuters, adăugând că numărul cetăţenilor ruşi care au intrat s-a dublat joi faţă de săptămâna precedentă, informează news.ro.

Finlanda ia în considerare interzicerea intrării turiştilor ruşi în ţară, deoarece traficul la frontiera cu vecinul său estic s-a ”intensificat” joi, ca urmare a ordinului preşedintelui Vladimir Putin de mobilizare militară parţială.

”În această dimineaţă (n.r. vineri), traficul rămâne intens… poate creşte puţin faţă de ieri”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei de frontieră, vineri.

Cozile de maşini au fost mai lungi la punctul de trecere de la Vaalimaa, maşinile fiind aliniate pe aproximativ 500 de metri, cozile fiind mai lungi decât cele de joi, a mai spus purtătorul de cuvânt.

De asemenea, cozile de maşini au fost ”mai lungi decât în mod normal” la Nuijamaa, al doilea punct de trecere ca mărime al ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.