Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul Elenei Udrea, deputat PMP, e implicat, alături de soția sa, în videochat / FOTO

Asta îl va enerva rău de tot pe fostul preşedinte Traian Băsescu. Unul dintre oamenii de încredere ai acestuia şi fin al Elenei Udrea a fost prins într-o afacere...fierbinte. Deputatul Adrian Gurzău a avut, împreună cu soţia, un videochat.

Citește și: Victorie in instanta pentru fostul sot al Codrutei Kovesi!

Cecilia Petrovan, actuala soție a lui Gurzău, a visat mereu la această afacere, spun foștii angajați ai studioului, conform ziardecluj.ro. Se pare că înainte de relația cu deputatul, Cecilia fusese iubita unui polițist clujean cu care, inițial, voia să dea drumul la un sex videochat, dar s-au certat. Ideea i-a rămas însă fostei Miss Maramureș. Cecilia era cea care ținea frâiele afacerii cu videochatul pe care a pus-o pe picioare împreună cu Gurzău.

Citește și: Codul lui Da Vinci: Dan Brown anunţă lansarea lui Origin

Potrivit sursei citate, familia Gurzău avea angajate trei fete din Uricani, un orășel lângă Petroșani, județul Hunedoara. Fetele care lucrau la videochat erau plătite cu țârâita. Primeau cel mult 1.000 – 1.500 lei pe lună, iar ele produceau și câte 15.000 de dolari pe lună. Au stat doar nouă luni, apoi au plecat din cauza țepelor cu banii. Familia Gurzău ar fi angajat un băiat care să le supravegheze pe fete de teamă să nu fie furați. Fetele au povestit că Gurzău și încă un bărbat ar fi intrat peste băiat în casă și l-au bătut din cauză că nu mai aveau încredere în el.

content-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.