Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul lui Crin Antonescu, căutat de Poliție, face milioane în lipsă

Firma fondată de un om de afaceri ieşean condamnat pentru corupţie şi dat în urmărire generală a câştigat, doar în ultimul an, în jur de 50 de milioane de lei din contracte încheiate cu statul. Afaceristul, finul de cununie al lui Crin Antonescu, este de negăsit pentru autorităţi în tot acest timp.

O societate controlată din umbră de un ieşean aflat pe lista “most wanted” a Poliţiei reuşeste să câştige contracte publice pe bandă rulantă. Cristian Maftei este un apropiat al liberalilor ieşeni el fiind cununat, în trecut, chiar de fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu.

În luna iunie a anului trecut, Maftei a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) la şase ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care a mai fost încarcerat şi fostul prefect al judeţului Iaşi, Radu Prisăcaru, pupil al fostului baron Relu Fenechiu.

Dacă ceilalţi inculpaţi din dosarul lui Maftei, denumit de presă “Mită la prefect”, s-au prezentat la Poliţie după condamnare, afaceristul a fost de negăsit. Surse din anturajul său spun că Maftei ar fi plecat în Republica Moldova înainte de condamnare pentru ca, ulterior, să fugă într-o destinaţie necunoscută. În prezent, Maftei este dat în urmărire internaţională, scrie adevarul.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.