Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiorentina este mai ieftină decât Steaua: New York Times dezvăluie preţul tranzacţiei

Twitter.com
coregrafie Fiorentina Astori

Fraţii Della Valle au cedat clubul Fiorentina italo-americanului Rocco Commisso, cu o avere de 4,4 miliarde şi proprietarul Mediacom, al cincilea operator de cablu din SUA, scrie gsp.ro.

Fiorentina îşi schimbă patronul şi, după modelul AS Roma, va trece sub controlul unui italo-american. Fraţii Andrea şi Diego Della Valle au ajuns la un acord pentru vânzarea clubului toscan, susţine New York Times, pentru 150 de milioane de dolari plătiţi de magnatul Rocco Commisso, anunţul urmând să fie luni.

Transferul, dospit în ultimul an, s-a finalizat cu prilejul vizitei lui Diego pentru inaugurarea în Manhattan a unui magazin Tod's. După 17 ani de la preluarea Violei, era Della Valle se încheie, spre bucuria fanilor, ce nu i-au agreeat deloc.

Citește și: Edi Iordănescu: 'Faptul că patronul FCSB a spus că mă doreşte acolo este onorant, mă bucură. Este onorant când orice patron din Liga 1 îţi apreciază munca'

A vrut şi AC Milan

Omul de afaceri de 69 de ani, posesor al unei averi de 4,4 miliarde $, este proprietarul Mediacom, al cincilea operator de televiziune prin cablu din SUA, cu 4.000 de angajaţi.

Emigrat la 12 ani cu familia, Commisso are o pasiune pentru fotbal, fiind fan Juventus, şi a tot încercat să cumpere un club în Serie A, după ce investise la Cosmos New York. A făcut oferte pentru Roma, Sampdoria şi Milan (anul trecut), dar tranzacţiile au eşuat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.