Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: Am avut o discuție în particular cu Tudose. Poate și-a dat seama că are multă treabă la Guvern și eu la Primărie

gabriela firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a avut o discuție în particular cu premierul Mihai Tudose, în care și-au dat seama fiecare că au multă treabă la Primărie și la Guvern. Firea susține că s-a îngropat, temporar, securea războiului și, chiar dacă nu se va șterge cu buretele, vor încerca să aibă o relație de colegialitate.

Citește și: Tudose răspunde la întrebarea-cheie: Vrea să preia PSD? - VIDEO

”Am avut o discuție și pe această temă, pe lângă discuțiile legate de buget care ne interesează foarte mult, și eu sper ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de discuții pentru că ele nu sunt folositoare nimănui, decât dau oxigen adversarilor noștri.

Am avut astăzi o discuție, după ce am finalizat ceea ce nu aș dori să o numesc negociere, pentru că sună foarte dur și pare ca o ceartă între noi. Am avut și o astfel de discuție, poate că s-a răzgândit, poate că își dă seama că și eu am multă treabă la Primărie și, deci, nu sunt interesată de această preluare, și dumnealui are multă treabă la Guvern și, în primul rând avem președinte al PSD. Avem un președinte al PSD ales de toți membri PSD și nu se pune problema înlocuirii domnului președinte. Eu și premierul am avut o discuție în particular în care ne-am spus tot ce aveam de spus unul celuilalt și, în acest moment putem, nu neapărat să ștergem cu buretele, dar putem avea o relație de colegialitate, trecând peste acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.