Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, atac dur la adresa lui Iohannis după ședința CSAT: 'Ar trebui să-și consume energia pentru binele acestei țări și să nu fie în campanie electorală'

AGERPRES
gabriela firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, după ce acesta a anunțat că ședința CSAT a fost suspendată și că așteaptă ca Guvernul să vină cu un nou proiect de rectificare.

„Probabil că au fost motive suficiente pentru această decizie. Eu vreau să spun următorul lucru. Dl președinte ar trebui să-și consume mult mai multă energie pentru binele acestei țări și să nu fie în campanie electorală. Nu mi se pare corect ca un președinte de țară să fie foarte preocupat de bugetul domniei sale de protocol, dar să nu fie îngrijorat de marile problemele din țară. (...) Mi-aș fi dorit să se implice mult mai mult în problematica țării și să nu dispară, iar când apare să facă declarații în care să certe pe unul și pe altul, care când domnia sa nu era la serviciu munceau”, a spus Firea, la ieșirea de la Parchetul General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.