Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: Cișmigiu și Herăstrău au ajuns o rușine! Primarul și majoritatea care-l susține sunt principalii responsabili

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Gabriela Firea

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, se plânge că parcurile Cișmigiu și Regele Mihai I (Herăstrău) „au ajuns o rușine”, precizând că imaginile din cele două grădini publice sunt dezolante.

„Rețelele de socializare și presa sunt pline de critici, dar dezastrul se vede doar la fața locului. O plimbare în cele două parcuri monument-istoric nu mai e o plăcere. Primarul general și majoritatea care-l susține sunt principalii responsabili pentru cum arată acum Grădina Cișmigiu și Parcul Herăstrău! E o bătaie de joc la adresa bucureștenilor. Sau un plan bine pus la punct: paragină trei ani și refacem în anul electoral pentru a păcăli alegătorii”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Aceasta susține că nu ar fi crezut că va vedea așa ceva: bănci rupte și murdare, alei neîngrijite, crăpate și surpate, iarba este uscată și necosită, copacii uscați și netoaletați, iar unele crengi pot cădea oricând peste oameni.

„Până și florile au devenit o raritate, iar chioșcurile sunt dărâmate, cu bucăți șubrede. Mai grav este că locurile de joacă pentru copii sunt atât de periculoase că au porțile închise cu lacăte. Cu un tupeu fantastic, primarul și gașca sa arată cu degetul către mine și echipa alături de care am condus Capitala până la alegerile furate din 2020. Tot noi suntem vinovați la trei ani de la alegeri, nu incompetența și delăsarea celor de acum. Vă dați seama ce buni gospodari sunt dacă în trei ani au reușit să refacă doar podul mare din Gradina Cișmigiu. I-ar apuca râsul pe bucureștenii care se plimbau cu mândrie pe alei acum 100 de ani! Singurul lucru notabil făcut de actualul primar general a fost blocarea reabilitării aprobate de consilierii generali în 2019, în mandatul meu de primar general. Și blocată a rămas! Erau planuri importante și pentru Parcul Herăstrău, dar și ele au fost aruncate la gunoi. Însă, pentru câteva flori, să tunzi iarba, să speli și să faci reparații nu-ți trebuie sume mari. Trebuie doar să-ți placă frumosul și curățenia, să fii om gospodar. În schimb, noi avem buruieni și mizerie chiar sub nasul fin al primarului salvator”, arată Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.