Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, despre viitorii europarlamentari: Trebuie să fie și patrioți și buni europeni

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, la al VIII-lea Summit european al regiunilor și orașelor, desfășurat la București, că aude des întrebarea ce fel de europarlamentari trebuie să trimită statele UE, patrioți sau europeni, spunând că ambele calități sunt necesare.

„Sunt o persoană care a fost atașată permanent valorilor europene, chiar în această perioadă este o întreaga efervescență, atât în tara, cât și în Europa, în vederea organizării alegerilor pentru Parlamentul European. Aud din ce în ce mai des întrebarea, ce fel de persoane trebuie sa trimită națiunile în PE, dacă trebuie sa fie patrioti sau buni europeni. (...) Trebuie sa ieșim în strada, sa vorbim cu cetățenii și cu siguranță vom afla răspunsul la întrebarea ce fel de oameni trebuie sa trimitem în PE,patrioți sau europeni. Deopotrivă, aș da eu răspunsul”, a declarat primarul Capitalei, Gabrela Firea, joi, la Parlament, la al VIII-lea Summit european al regiunilor și orașelor, conform Mediafax.

Citește și: SURSE ANCHETĂ internă la IPJ Timiș după ce un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba - Bărbatul ar fi sunat la 112, polițistul i-ar fi spus să doarmă liniștit

Al VIII-lea Summit european al regiunilor și orașelor se desfășoară joi și vineri la București, în contextul deținerii de către România președinția Consiliului Uniunii Europene.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă la Ialomiţa că în aproximativ două săptămâni va publica lista PSD pentru alegerile parlamentare. Candidaţii social-democraţi, a mai spus Liviu Dragnea, trebuie să fie „patrioţi în fiecare celulă a corpului” şi să cunoască cel puţin o limbă străină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.