Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: Două pluguiri și două aplicări de tratament antiderapant, în cursul acestei nopți

deszăpezire

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marți seara, în urma comandamentului de iarnă convocat la sediul Poliției Locale din Municipiul București, că în această noapte vor fi efectuate două pluguiri și se vor aplica de două ori materiale antiderapante pe străzile Capitalei.

"Avem în față o noapte destul de grea, cu ninsori abundente. Ninsoarea se va opri abia mâine la prânz. Avem Cod galben de ninsori abudente, iar spre mâine seară Cod galben de ger. (...) Suntem pregătiți să facem față și celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă. Credem că ne-am pregătit destul de bine pentru ca populația să nu sufere și, de asemenea, instituțiile să funcționeze normal", a spus edilul general, conform Agerpres.

Firea a anunțat că în urmă cu o oră a început să fie aplicat tratamentul antiderapant, iar în momentul în care stratul de zăpadă va atinge 1-2 centimetri va începe pluguirea. În jurul orei 2,00 se va aplica un nou tratament preventiv antiderapant, iar două ore mai târziu se va repeta pluguirea, în așa fel încât în jurul orei 6,00 drumurile să fie practicabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.