Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: Nu mi-e teamă de alegeri în două tururi

firea

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea și-a depus, miercuri, la BEM, candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei, aceasta spunând că nu se teme de eventualitatea în care alegerile locale se vor desfășura în două tururi de scrutin.

Firea a indicat că își dorește o campanie "civilizata, deschisa" și le-a transmis contracandidaților ei că este dispusă să participe la dezbateri privind "problemele capitalei si solutiile pe care le avem noi".

Candidatul PSD a precizat că nu este sigură de faptul că Marian Munteanu va fi candidatul final al PNL.

"Sper ca in cel mai scurt timp PNL sa-si desemneze 100% candidatul. Este normal cateva zile sa mai existe putina confuzie, dar sunt convinsa ca PNL va clarfica aceasta situatie in perioada urmatoare", a spus ea.

Firea a menționat că nu îi este teamă de eventualitatea unui al doilea tur de scrutin.

"De ce sa-mi fie teama (de alegeri in doua tururi, n.red)? Chiar nu are de ce sa imi fie teama. Asa cum ati vazut, sunt o persoana foarte deschisa, daca se va decide sa fie doua tururi eu nu-mi retrag candidatura. Pana la urma bucurestenii au de ales intre oferta care va fi definitivata pana pe 26 aprilie, merg mai departe cu proiectul meu si cred ca bucurestenii nu vor rata ocazia ca macar de data aceasta sa aleaga un om competent, un om onest si mai mult decat atat, un om prezent", a spus ea.

Candidatul PSD a adăugat că are "o stare de neliniște" cu privire la absenteismul care se anunță la vot.

"Am o stare de neliniste cu privire la faptul ca foarte multi bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt foarte dezamagiti si au spus ca indiferent cine candideaza, ca este reprezentant al unui partid politic, ca este reprezentant al societatii civile, ei nu mai cred in minuni. Ii rog pe bucuresteni sa aiba incredere sa vina la vot si sa-l voteze pe cel care vine cu cele mai bune solutii si cred ca comportamentul din aceasta perioada va fi definitoriu pentru bucuresteni care-si vor face o parere si pana acum nu doreau sa vina la vot", a declarat Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.