Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea reacționează la propunerea HALUCINANTĂ a Comisiei Europene: 'A interzice unui popor credința, a interzice să se roage mai ales în slujba de Crăciun...'

psd.ro
Gabriela Firea

Nu există credință online și credință televizată, spune prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, despre recomandarea Comisiei Europene de înlocuire a slujbelor de Crăciun cu inițiative online sau televizate.

„Nu există credință online și credință televizată. Eu sunt pentru respectarea regulilor și pentru o colaborare între autorătăți și reprezentanții Bisericii. A interzice unui popor credința, a interzice să se roage mai ales în slujba de Crăciun... E una dintre cele mai importante din an”, a spus, la România TV, Gabriela Firea.

Citește și: Sondaj. Mirel Palada anunță că pe PNL și PSD le desparte doar un procent

Ea precizează că face parte din categoria persoanelor care îndeamnă la respectarea măsurilor de protecție.

„În întreaga Europă eu am văzut că autoritățile sunt preocupate cum să informeze mai corect, mai bine, mai pe înțelesul tuturor măsurile, iar evenimentele sunt extrem de bine realizate. Acolo unde s-au organizat astfel de evenimente, inclusiv religioase, lucrurile s-au desfășurat foarte bine. Doar acolo unde au fost interdicții pelerinii sau credincioșii și-au rezolvat singuri situația și lucrurile nu s-au desfășurat cum ar fi trebuit. Deci bună organizare, asta trebuie”, adaugă fostul primar general al Capitalei.

Citește și: De la 1 ianuarie 2021, Laura Codruța Kovesi își intră în pâine! Șefa Parchetului European a dezvăluit cine va intra sub lupa ei

Comisia Europeană recomandă înlocuirea liturghiilor de Crăciun față în față cu „inițiative online sau televizate”. Recomandările fac parte dintr-un proiect ce va fi publicat miercuri.

„Nu adunărilor pentru liturghii de Crăciun” - este invitația cuprinsă în proiectul Comisiei Europene, care va fi publicat miercuri, legat de măsurile anti-Covid pentru sărbători, scrie Corriere della Sera.

Citește și: Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.