Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Cîțu și Popescu: 'Ambii miniștri mint populația, practică un atac nedemn la adresa mea ca primar'

captura TV
Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea a răspuns, în direct la Antena 3, atacurilor venite din partea miniștrilor PNL, Florin Cîțu și Virgil Popescu,  cei care amenință că vor pune poprire pe conturile Primăriei.

"Doi miniștri demiși care în loc să se ocupe de ceea ce le permite legea, se ocupă cu participarea la talk-show-uri, venind doar cu informații mincinoase.

Citește și: Scandal la audierea ministrului pentru Economie! Daniel Zamfir acuză PNL că are acțiuni concertate împotriva lui Firea: 'V-aţi făcut ţintă din Primărie'

Ce s-a lansat în spațiul public, că noi cumpărăm ieftin de la ELCEN și vindem mai scump, este fals. Tariful pentru Termoenergetica este de 220 de lei. Este stabilit de ANRE.

Ambii miniștri mint populația, practică un atac nedemn la adresa mea ca primar. Este de râsul plânsului. Este ca și cum un domn i-ar face o promisiune de căsătorie unei domnișoare, dar nu se mai căsătorește și apoi vrea să divorțeze. Cum poate ministrul Popescu să pună poprire pe cont pe ceea ce nu datorăm? Ministrul are o relație cu mine doar în somn.

Citește și: Pedepse mai dure pentru agresorii sexuali! Senatorii au majorat anii de închisoare pentru orice faptă ce implică contact sexual cu un minor

Noi nu facem nici evaziune fiscală, ca ministrul ecpnomiei care a băgat în faliment mai multe firme. Sunt atacuri numai și numai politice. Domnul Cîțu ar fi inclus pe analizele PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Sunt atacuri politice nedemne", a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.