Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea și Burduja au semnat protocolul alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale din București

Facebook
firea burduja

Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorală la alegerile locale între cele două organizații politice din Capitala.

Este un prim pas pentru formarea echipelor comune PSD PNL în consiliile locale ale celor șase sectoare și în Consiliul General al Municipiului București, transmite PSD București.

Cele două organizații își propun să formeze cele mai bune echipe alături de care să poată câștiga alegerile candidații noștri la Primăria Capitalei și la primăriile de sector.

„În Consiliul General al Municipiului București, alianța dintre PSD și PNL își dovedește deja eficiența. Capitala are buget datorită votului consilierilor general social-democrați și a consilierilor generali liberali.

De asemenea, nouă majoritate a reușit să închidă robinetul cheltuielilor inutile propuse de primarul general Nicușor Dan și să găsească resurse, de exemplu, pentru stimulentul destinat adulților cu dizabilități neplătit întreg de doi ani, pentru transportul public și pentru termoficare.

Traficul și soluțiile pentru un transport public de calitate, combaterea poluării, investițiile în sistemul de termoficare, consolidarea clădirilor de patrimoniu și a celor cu risc seismic, investițiile în sănătate și educație, cultura sunt temele centrale ale alianței electorale PSD PNL pentru Capitală”, arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.