Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma care a furnizat ventilatoarele la Spitalul Victor Babeș rupe tăcerea: 'Nu au prezentat probleme tehnice și funcționau în parametrii normali'

unitatea mobila victor babes

Firma care a furnizat ventilatoarele pentru instalația mobilă de la spitalul Victor Babeș este Medist SRL. Compania susține că ventilatoarele nu prezentau inițial probleme.

„Potrivit cercetărilor preliminare, ventilatoarele livrate de către compania noastră nu au prezentat probleme tehnice și funcționau în parametrii normali.

În acest moment este în derulare o anchetă a organelor în drept pentru stabilirea motivelor care au dus la creșterea presiunii oxigenului peste valoarea maximă admisă. Suntem în legătură cu autoritățile implicate în anchetă și vom pune la dispoziția acestora toate informațiile necesare. Dorim să transmitem condoleanțe familiilor îndurerate”, au precizat reprezentanții Medist într-un comunicat de presă, citat de în exclusivitate de  G4Media.

Sursa citată mai menționează că firma este deținută de fosta soție și fiul fostului ministru PNL al Finanțelor, Sebastian Vlădescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.