Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma care l-a băgat pe Mircea Hava în ghearele procurorilor DNA simte din plin prosperitatea guvernării PNL

Mircea Hava

Producătorul de materiale de construcții Elis Pavaje a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 287,3 milioane de lei față de 217,6 milioane de lei în 2019, în creștere cu 32%. Elis Pavaje este firma care a pavat întregul oraș Alba Iulia, fiind cunoscută ca una apropiată de primarul Mircea Hava. De altfel, Hava a dat și explicații în fața procurorilor DNA pentru modul cum s-au făcut licitațiile pe mai multe proiecte europene finanțate cu bani de la ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Elena Udrea. Elis Pavaje se afla și ea printre firmele care au primit lucrări prin subcontractare.

„Mulți proprietari de apartamente au luat în considerare posibilitatea mutării la casă. De asemenea, a crescut interesul pe zona amenajărilor exterioare. A apărut necesitatea petrecerii timpului în aer liber, iar în aceste condiții oamenii au ajuns să pună mai mare accent pe modul în care arată curtea lor și pe confortul deținut”. a declarat Bianka Dobre, Director Marketing Elis Pavaje, conform Mediafax.

 

În 2020 au crescut volumele pe pavele ajungând la la 2.770.000 mp vânduți, iar pe borduri, la aproape 3 milioane de metri liniari.

Pentru anul 2021, compania are previziuni pozitive: “Suntem optimiști, vedem că există în continuare un trend ascendent în construcții. Pentru primul semestru suntem mai rezervați, în schimb suntem mai optimiști în ce privește așteptările pentru cel de-al doilea semestru. Ne-am propus o creștere de minim 5% în acest an. Vedem o evoluție ascendentă în sectorul rezidențial, deocamdată a rămas activ efectul pozitiv al pandemiei. De asemenea, avem proiecte începute în sectorul comercial, logistic, industrial. Suntem optimiști că după ce se votează bugetul vor fi lucrări și pe infrastructură. Lunile ianuarie și februarie au fost mai slabe însă și condițiile meteorologice au fost mai nefavorabile în comparație cu anul trecut. Pe de altă parte, probabil nici nu se justifică comparația, în condițiile în care, anul trecut, primele luni au fost extraordinare din punct de vedere al vânzărilor”, a spus Emil Gota, director general Elis Pavaje.

Înfiinţată în 1991, în Petreşti, judeţul Alba, compania oferă prefabricate din beton vibropresat, consultanţa și proiectare, transport, montaj și întreţinere pavaj. Elis Pavaje are în prezent patru unităţi de producţie, cu o capacitate de productie de cca 16.000 mp pavaj/zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.