Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma de investiții Sycamore Partners achiziționează pachetul majoritar al companiei Victoria’s Secret pentru 525 milioane de dolari

wikipedia.org
victoria secret

Firma de investiții Sycamore Partners va achiziționa 55% din Victoria’s Secret de la compania L Brands pentru 525 milioane de dolari, au anunțat companiile joi, conform CNBC, potrivit MEDIAFAX.

La încheierea acordului, fondatorul L Brand, Les Wexner, în vârstă de 82 de ani, va renunța la funcția de președinte și director general. El va rămâne în consiliu ca președinte emerit.

Citește și: Se dau 200 de milioane de euro pentru români. Cine poate beneficia de bani?

Victoria’s Secret a avut probleme, cumpărătorii optând pentru alte mărci, precum Aerie, Adore Me și Third Love. Vânzările Victoria au scăzut timp de trei ani la rând.

În ciuda scăderii vânzărilor, marca see află în continuare în topul producătorilor de lenjerie, cu o cifră de afaceri de 7 miliarde de dolari pe an.

CEO-ul L Brands, Les Wexner este cel mai longeviv CEO din S&P 500, dar se luptă cu criticile privind relaţia strânsă cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein, căruia i-a gestionat averea timp de aproximativ 20 de ani.

Citește și: Gigi Becali acuzat de spălare de bani: ‘Nu sunt nici măcar suspect’

Un articol recent din New York Times a descris practicile de hărţuire sexuală şi intimidare din cadrul Victoria’s Secret, incluzând plângerile privind conduita inadecvată a fostului şef de marketing Ed Razek. Peste 100 de modele au semnat o scrisoare deschisă către şeful Victoria`s Secret, John Mehas, în care Razek şi Wexner sunt acuzaţi că au încurajat o cultură misogină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.