Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firme amendate de poliţiştii de la Imigrări pentru angajarea ilegală a unor cetăţeni din Bangladesh

Pentru unul dintre cetăţenii străini, originar din Bangladesh, a fost emisă decizie de returnare şi a fost dispusă măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de şase luni.

La data de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al judeţului Bistriţa-Năsăud au desfăşurat o acţiune, în cooperare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, la o societate comercială care încheiase un contract de muncă cu un cetăţean străin, fără să deţină aviz de muncă pe numele său, motiv pentru care firma a fost sancţionată cu 10.000 de lei.

Tot cu amendă în valoare de 10.000 de lei a fost sancţionată o altă societate comercială din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde poliţiştii de la Imigrări au depistat un cetăţean străin, în vârstă de 34 de ani, din Bangladesh, care desfăşura activităţi lucrative fără a deţine drept de şedere valabil pe teritoriul României.

"Acesta a intrat legal în România, în baza unei vize de lungă şedere, însă nu a întreprins demersurile necesare pentru prelungirea acestui drept. Urmare a celor constatate, poliţiştii au emis pe numele lui decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul ţării noastre, fiind dispusă şi măsura de interzicere a intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 6 luni", se mai menţionează în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.