Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firmele românești din industria IT, în căutare de noi parteneri pe piețele străine

twitter.com
tastatura laptop calculator

O gamă largă de produse şi servicii IT românești va fi prezentată publicului internaţional la târgul TechXLR8 Londra, care se desfăşoară în perioada 12-13 iunie 2019, în Marea Britanie.

Evenimentul expoziţional aduce produse inovative, branduri de renume și lideri mondiali din industria IT în faţa celor aproximativ 15.000 de participanţi așteptați.

Citește și: Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți

Paisprezece companii româneşti vor expune, sub pavilion naţional, pe o suprafață de 102 mp, tehnologii de dezvoltare cross-platform, dezvoltare aplicații mobile, Web și Embedded, servicii mobile de ticketing bazate pe SMS, dezvoltare de software offshore, software la comandă, servicii de dezvoltare near-shore, plăți mobile, sisteme de navigare GPS, servicii de alerte din trafic în timp real, servicii de suport IT, precum şi produse electronice (telefoane mobile Dual SIM și tablete PC).

Citește și: Pericol pentru Viorica Dăncilă! Unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD vrea să preia hățurile

Firmele româneşti participante la evenimentul expoziţional de la Londra sunt: Altom Consulting SRL, Doctor Solutions SRL, Jetlag Advertising SRL, Juno Software SRL, Memox Vision SRL, Optimyze Consulting SRL, Rebeldot Solutions SRL, Rinf Outsourcing Solutions SRL, Roweb Development SRL, Seven Code Development SRL, Softech SRL, Syswin Solutions SRL , Trakosoft Solutions SRL, Zitec Com SRL.

Participarea românească la TechXLR8 Londra se desfășoară în cadrul Programului de susținere şi promovare a exportului cu finanțare parțială de la bugetul de stat. Bugetul aprobat este de 499.980 lei cu TVA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.