Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiscul spaniol pregătește o lovitură de proporții pentru Neymar - Suma FABULOASĂ pe care vrea să o confiște

neymar

Atacantul brazilian Neymar este urmărit de autorităţile fiscale spaniole pentru taxe neplătite de 35 de milioane de euro, informează El Mundo, citat de presa internaţională, scrie news.ro.

Fiscul spaniol a notificat un tribunal din Barcelona că va confisca suma de 26 de milioane de euro ce reprezintă un bonus pe care FC Barcelona trebuia să i-l achite lui Neymar pentru ultima prelungire a contractului.

Niculae Bădălău, despre episodul 'Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea': 'Niciun regret! Am explicat și o mai explic o dată'

Cu an înainte de a pleca la PSG, Neymar şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Potrivit unei clauze din noua înţelegere, clubul catalan trebuia să-i achite jucătorului un bonus de prelungire.

În vara anului 2017, PSG a plătit clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro şi jucătorul a plecat la Paris. Din acest motiv, catalanii au decis să nu-i mai plătească 26 de milioane de euro, sumă rămasă din bonus.

Jucătorul a dat în judecată clubul "blaugrana", cerând cei 26 de milioane de euro, iar fiscul spaniol a notificat tribunalul pe rolul căruia se află această speţă că, în cazul în care va decide în favoarea atacantului, banii vor fi confiscaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.