Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul cel mare al lui Joe Biden a murit

Beau Biden, fiul cel mare al vicepreşedintelui american Joe Biden, a murit de cancer cerebral la vârsta de 46 ani, a anunţat sâmbătă Casa Albă, relatează AFP.

"Întreaga familie Biden este cuprinsă de o durere de nedescris. Ştim că spriritul lui Beau va dăuinui în noi - mai ales prin curajoasa sa soţie Hallie şi cei doi copii remarcabili, Natalie şi Hunter', a subliniat vicepreşedintele american, într-un comunicat.

Beau ' a luptat cu cancerul cu aceeaşi integritate, acelaşi curaj şi aceeaşi forţă de care a dat dovadă în fiecare zi din viaţa lui", se arată în comunicat.

Beau Biden, avocat de profesie, a fost procuror general al Statului Delaware (nord-est). El a intenţionat la un moment dat să candideze pentru Senatul SUA în circumscripţia tatălui său atunci când acesta candida pentru funcţia de vicepreşedinte, dar a ales în cele din urmă să practice dreptul.

Preşedintele SUA Barack Obama şi soţia sa Michelle au prezentat de asemenea condoleanţe familiei Biden. 'Ca şi tatăl său, Beau a fost bun, generos, un catolic practicant şi profund credincios care şi-a pus amprenta asupra tuturor celor din jur', a subliniat preşedintele american.

Acest deces reprezintă o nouă tragedie în familia vicepreşedintelui Joe Biden. Prima sa soţie şi fiica lor, sora lui Beau, au murit în 1972 într-un accident de maşină în timp ce mergeau la cumpărături de Crăciun. Beau şi fratele lui, care se aflau de asemenea în maşină, au supravieţuit accidentului, transmite agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.