Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul cel mare al lui LeBron James, Bronny, a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentelor

totalbaschet.ro
LeBron James

Stopul cardiac suferit în timpul antrenamentului de la sfârşitul lunii iulie de fiul cel mare al lui LeBron James, Bronny, a fost cel mai probabil din cauza unei boli cardiace congenitale, a anunţat, vineri, familia într-un comunicat.

Bronny James, în vârstă de 18 ani, s-a prăbuşit în timpul unui antrenament cu echipa sa la Universitatea din California de Sud, Los Angeles. El a fost transportat de urgenţă la spital şi a rămas câteva zile internat.

După examinare, a fost identificată „cauza probabilă” a stopului cardiac al lui Bronny, potrivit familiei. „Este o (…) deficienţă cardiacă congenitală care poate şi va fi tratată”.

"Suntem încrezători în recuperarea completă a lui Bronny şi revenirea la baschet în viitorul foarte apropiat. Vom continua să actualizăm mass-media şi să reiterăm cererea noastră pentru confidenţialitatea familiei", se arată în declaraţia familiei James.

Bronny este unul dintre cei mai de perspectivă jucători la grupa lui de vârstă şi mulţi speră să-l vadă jucând cu sau împotriva tatălui său într-o zi în NBA. El va putea candida la draftul din 2024.

LeBron James, care atunci ar avea 39 de ani, şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a-şi prelungi cariera pentru a-şi întâlni fiul în NBA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.