Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul și nora lui Dăncilă, angajați la stat / DOCUMENT

Facebook
dancila-victor

Fiul premierului Viorica Dăncilă, Victor-Florin Dăncilă, este angajat la Curtea de Conturi în funcția de consilier la cabinetul unui vicepreședinte al Autorității de Audit.

content-image

Cei doi vicepreședinți sunt Ilie Sârbu (fost senator și fost ministru PSD și socrul lui Victor Ponta) și Florin Tunaru (fost consilier al lui Liviu Dragnea la CJ Teleorman în 2010-2011).

Potrivit declarației de avere (documentul aici) din 14 iunie 2018, postată pe site-ul Curții de Conturi, Victor-Florin Dăncilă (foto dreapta) deține, împreună cu soția acestuia, Elena Dăncilă, două apartamente în București: un imobil de 70 mp primit ca donație în anul 2013 și un imobil cumpărat în 2016, cu o suprafață de 35 de mp.

Fiul lui Dăncilă mai are un autoturism Volkswagen Passat cumpărat în 2017, nu deține conturi în bănci, nu a acordat împrumuturi și nu are nici datorii și nici nu este acționar în vreo firmă.

Victor-Florin Dăncilă a declarat că înainte să ajungă consilier la Curtea de Conturi a lucrat ca expert la OMV Petrom S.A, de unde a încasat 44.000 de lei în anul 2017. Tot la OMV Petrom lucrează și soțul premierului, Cristinel Dăncilă, acesta fiind manager în companie, funcție pentru care a primit în 2017 aproape 250.000 de lei.

Soția lui Victor-Florin Dăncilă, Elena Dăncilă lucrează pe postul de consilier juridic la Primăria Sectorului 5, de unde a încasat 28.190 de lei în anul 2017.

Potrivit declarațiilor de avere ale celor doi, fiul și nici nora premierului nu sunt înscriși în vreun partid politic.

Extras de pe pagina de internet a Curții de Conturi:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.