Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii au ridicat de la Buzatu plicuri cu 'bani de pe cireșe și porci'

Inquam Photos / George Calin
dumitru buzatu

Fiul lui Dumitru Buzatu a declarat pentru Libertatea că procurorii au ridicat din casa tatălui său plicuri cu bani care proveneau din comercializarea de cireșe și porci.

  • „Procurorii au ridicat sume foarte mici de bani, sume de la firma tatălui meu, care se aflau în biroul firmei, gen bani de pe cireșe, bani de pe porci. Niște sume de genul sutelor sau miilor de lei. Toate notate cu proveniența. Au ridicat câteva mii de lei în total, dar defalcate, erau cu plicuri scrise. Scria bani de pe cireșe și suma se afla în plic. Bani de la porci și suma se afla în plic, crescuse tata niște porci”, a declarat Tudor Buzatu, conform sursei citate.

Perchezițiile în cazul Dumitru Buzatu nu au avut loc în orașul Vaslui, ci la Mărășeni, un sat din comuna Ștefan cel Mare în care își are domiciliul fostul președinte al Consiliului Județean.

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au respins, vinerea trecută, contestaţia depusă de avocatul lui Dumitru Buzatu faţă de măsura arestării preventive a acestuia, decisă în primă instanţă de Tribunalul Vaslui.

Fostul lider CJ Vaslui a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.