Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui John Lennon a fost premiat de Centrul UNESCO pentru Pace: 'Va oferi mai multă expunere celor nevoiaşi şi va inspira mai mulţi oameni să ajute'

Daily Express
Julian Lennon

Julian Lennon, fiu al muzicianului şi activistului John Lennon, a fost premiat de Centrul UNESCO pentru Pace - înfiinţat în 2004 în Maryland (SUA) - în semn de recunoaştere pentru „eforturile în promovarea culturii şi păcii peste tot în lume”, informează News.ro.

Cross-Cultural & Peace Crafter Award pe 2020 i-a fost acordat pe 21 septembrie, când este sărbătorită Ziua Internaţională a Păcii.

Într-un comunicat publicat pe site-ul fundaţiei sale, Julian Lennon, în vârstă de 57 de ani, a spus că este recunoscător pentru distincţie.

„Să fiu premiat pentru eforturi în scopuri caritabile de Ziua Internaţională a Păcii înseamnă totul pentru mine. Cauzele pe care le sprijin îmi sunt foarte dragi şi singura mea speranţă este că acest premiu va oferi mai multă expunere celor nevoiaşi şi va inspira mai mulţi oameni să ajute la conservarea culturilor indigene, să ia atitudine pentru a ajuta mediul, pentru furnizarea apei curate şi ajutorarea comunităţilor subdezvoltate pentru o sănătate şi educaţie mai bune”, a transmis el.

Marţi, documentarul „Kiss the Ground”, despre schimbările climatice, produs de Julian Lennon, are premiera pe Netflix.

În filmul semnat de Josh şi Rebecca Tickell apar Woody Harrelson, Gisele Bündchen, Ian Somerhalder şi Jason Mraz, care a scris piesa „Kiss the Ground” special pentru documentar.

White Feather Foundation a fost înfiinţată în 2007.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.