Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Vladimir Voronin continuă războiul cu Banca Națională a Moldovei pe acțiuniloe familiei sale la Fincombank

MOLDOVA - OLEG VORONIN CITAT LA CCCEC

Fiul fostului președinte, Vladimir Voronin, Oleg Voronin, continuă lupta cu Banca Națională a Moldovei, după ce, în 2019, aceasta a decis să suspende drepturile familiei sale asupra acțiunilor Fincombank, transmite știri.md

Joi, 13 mai, urma să aibă loc o ședință de examinare a recursului, depus împotriva deciziei Judecătoriei Chișinău de anul trecut, prin care a fost declarată inadmisibilă solicitarea lui Oleg Voronin de chemare în judecată a Băncii Naționale și anularea hotărârii sale, însă aceasta a fost amânată pentru finele lunii curente.

BNM nu a venit, deocamdată, cu o reacție. O reprezentantă a instituției ne-a cerut în acest sens o solicitare în scris.

A fost amânată ședința de examinare a recursului depus împotriva unei decizii, de anul trecut, a Judecătoriei Chișinău. Prin respectiva decizie era declarată inadmisibilă solicitarea lui Oleg Voronin de chemare în judecată a BNM și anularea hotărârii sale, din 2019, prin care au fost suspendate drepturile acțiunilor familiei sale de la Fincombank.

De partea cealaltă, șeful interimar al Procuraturii Anticorupție, Sergiu Gavajuc, a declarat că procurorul din acest dosar nu s-a prezentat din motiv că au existat cele două cereri ale avocaților părților, de amânare a ședinței.

Sergiu Gavajuc, avocat Oleg Voronin: „La moment, sunt la examinare, la Curtea de Apel Chișinău, a fost contestată ordonanța de clasare. Din ceea ce mi-a comunicat procurorul, de către alți avocați au fost depuse demersuri privind amânarea ședinței, iar procurorul a fost informat de către consultantul judecătorului cu privire la momentul respectiv”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.