Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul Rovanei Plumb da muzica pe politica / VIDEO / UPDATE

stiridb.ro
andrei plumb

Fiul fostului ministru al Muncii, Rovanei Plumb, Andrei a anuntat ca doreste sa candideze la primaria orasului Targoviste si sa se implice astfel in politica. Un detaliu mai putin cunoscut despre el este insa faptul ca el si sotia sa Ani au facut parte din trupa "A-Mix", in 2003, trupa care nu s-a remarcat prin nimic si a avut viata scurta.

"In afara de clasicul 'fiul Rovanei Plumb' sunt un tanar care imi doresc sa realizez concret nişte lucruri care sa aiba un impact pe nevoile cetatenilor atat din Targoviste, cat si din judet. Am intrat in politica, avand suportul familiei si spun cinstit ca cel mai mult in decizia asta a cântărit punctul de vedere al sotiei mele. Suntem de peste 10 ani impreuna si cred ca e cel mai obiectiv şi aspru critic de opinie al meu. Am simtit ca ma regasesc foarte mult in politica, inca de anul trecut, de cand am venit sa-mi sprijin mama, in primul rand si apoi colegii de la locale, pana la parlamentare", spunea Andrei Plumb in urma cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Andrei Plumb, fiul liderului PSD Rovana Plumb, a declarat că nu e interesat să candideze pentru vreo funcție politică în 2016. ”Nu am intenția și nu voi candida pentru nicio funcție la alegerile din 2016.”, a fost răspunsul lui Andrei Plumb.

Din pacate pentru Andrei Plumb, el nu este cunoscut doar pentru ca este fiul fostului ministru al Muncii, ci si din cauza unui scandal in care a fost acuzat ca a inselat mai multi primari valceni. Potrivit ziuanews.ro, Andrei Plumb le promitea ca le va facilita obtinerea de fonduri de la Ministerul Mediului, condus la momentul respectiv de mama sa. Insa pentru a putea obtine acele fonduri ii indemna pe primari sa faca intai niste studii de fezabilitate sau niste proiecte apeland la firme indicate de el. Astfel primarii platea studiile si proiectele, dar banii promisi de Andrei Plumb nu veneau niciodata, cel putin asta sustin jurnalistii citati.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.