Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul Rovanei Plumb și-a rupt aripile în PSD

Facebook
andrei plumb

PSD trece prin momente delicate în Dâmbovița, unde Rovana Plumb conduce filiala. Fiul fostului ministru PSD a făcut un pas hotărât în spate după ce ambițiile sale politice au devenit motiv de scandal.

Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, este vicepreședinte PSD Dâmbovița. După ce mama acestuia s-a instalat la șefia filialei, în PSD Dâmbovița au început să apară zvonuri legate de dorința lui Andrei Plumb să intre în cărți pentru un mandat de deputat sau senator. Cum fiul Rovanei Plumb nu a negat că ăsta e planul, au apărut vociferări în conducerea filialei.

Marea cumpănă o să fie pe 19 ianuarie, când sunt alegeri la PSD în Dâmbovița. Rovana Plumb îl înfruntă pe deputatul Corneliu Ștefan.

Andrei Plumb a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că nu va candida pentru nicio funcţie, nici în partid, nici la locale, nici la parlamentare. El spune că 2020 va fi un an politic complicat, cu două runde de alegeri, și fiecare membru trebuie să pună interesele personale pe planul doi și să ajute partidul.

  • „Zbaterile din PSD Dâmboviţa nu ne ajută, avem nevoie de o echipă omogenă pentru a câştiga alegerile, atât aici, cât şi la nivel naţional. Cred cu tărie că fiecare membru al PSD trebuie să pună interesele oamenilor mai presus de interesele sale personale. Pentru că asta înseamnă să fii cu adevărat lider. Simpla aspiraţie de a deţine o funcţie de conducere, oricât de legitimă ar fi această aspiraţie, nu ar trebui să primeze în faţa intereselor comunităţii din care faci parte şi echipei angrenate în proiectele pe care vrei să le realizezi", susţine Andrei Plumb.

Acesta este contestat în cadrul PSD Dâmboviţa, critici dure la adresa sa formulând recent senatorul Titus Corlăţean, care a spus că Plumb nu a dat dovadă de competenţă în calitate de şef de campanie al organizaţiei judeţene la alegerile europarlamentare. Un alt contestatar al lui Andrei Plumb este deputatul Corneliu Ştefan.

  • "Am observat, cu tristeţe, că poziţia mea în interiorul PSD Dâmboviţa a devenit subiect de campanie electorală. Mi se pare profund greşit că unii colegi au ajuns să împrumute atacurile adversarilor noştri politici într-o dispută internă, în încercarea de a arunca o lumină nefavorabilă asupra experienţei şi performanţei politice pe care Rovana Plumb le-a demonstrat în munca sa pentru România, întotdeauna din partea PSD. Nu m-au deranjat atacurile adversarilor politici, dar în momentul în care poziţia mea creează dispute în interiorul organizaţiei, prefer să fac un pas în spate", spune Andrei Plumb.

Vezi si: Se schimbă vremea: când vor începe ninsorile și înghețul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.