Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unui cunoscut senator a fost bătut pe stradă

Fiul unui senator a fost agresat în centrul Iaşiului de mai mulţi tineri, fiind lovit cu pumnii şi cu picioarele. Tatăl adolescentului, senatorul PPDD Ionel Agrigoroaei, susţinecă incidentul ar putea avea legătură că scandalul pe care îl are cu membrii grupării interlope Tănase.

Andrei Agrigoroaei, fiul senatorului PPDD de Iaşi Ionel Agrigoroaei, elev în clasa a IX-a, mergea, duminică seară, împreună cu un prieten la un fast-food din zona Gării Iaşi, iar la un moment dat cei doi au fost abordaţi de mai mulţi tineri care au început să-i lovească.

Potrivit senatorului Agrigoroaei, fiul său a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele în faţă şi în spate, cele două victime reuşind ulterior să fugă.

Andrei Agrigoroaei a sunat imediat la 112, iar o echipă de poliţişti s-a deplasat în zona în care se aflau cei doi adolescenţi.

Senatorul PPDD Ionel Agrigoroaei a declarat că este posibil ca agresarea fiului său să aibă legătură cu scandalul pe care el îl are de câteva luni cu membrii clanului interlop Tănase.

”În ultima vreme au fost tot felul de ameninţări, inclusiv la adresa familiei mele. Nu pot să nu mă gândesc că incidentul în care a fost implicat fiul meu nu are legătură cu scandalul pe care eu îl am de câteva luni”, a afirmat senatorul Ionel Agrigoroaei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Mădălin Ţăranu, a declarat presei că au fost declanşate cercetări în acest caz, pentru identificarea persoanelor implicate în agresiune.

În zona unde a avut loc agresiunea sunt amplasate camere de supraveghere, poliţiştii urmând să folosească imaginile surprinse în momentul în care a avut loc incidentul.

În urmă cu două săptămâni, mai mulţi membri ai familiei interlopului Constantin Vandam au demontat camerele de supraveghere de la imobilul în care locuieşte senatorul PPDD de Iaşi Ionel Agrigoroaei şi au sudat poarta, pe motiv că se află pe proprietatea sa, Vandam şi Agrigoroaei locuind în aceeaşi curte.

Vandam Constantin le-a declarat atunci jurnaliştilor că a încercat de mai multe ori să discute cu senatorul Ionel Agrigoroaei, fără succes însă, acuzându-l pe politician că ”se comportă ca un interlop”.

”Este un calvar, el (senatorul Ionel Agrigoroaei - n.r.) se comportă ca un interlop. Cu toate că îi spun «bună ziua», iar soţiei lui «săru' mâna» nu mi se răspunde la salut”, a declarat Vandam Constantin.

În replică, senatorul Ionel Agrigoroaei, care nu s-a aflat în ziua respectivă în Iaşi, a precizat că se simte terorizat şi că va adresa în acest sens un memoriu preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat cum va intra în propria locuinţă, după ce poarta a fost sudată, Ionel Agrigoroaei a spus că va sări gardul.

La începutul lunii ianuarie, poliţiştii au intervenit la locuinţa senatorului PPDD Ionel Agrigoroaei, după ce acesta a reclamat că membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale şi care îl şicanează de mai mult timp au tăiat ţevile de gaz pentru a-l determina să plece din casă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.