Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flavia Groșan: `Încep sa apăra cazuri de pneumologie adevarata. O sa plângem noi după un Covid`

Facebook
Flavia Grosan

Medicul Flavia Groșan revine în atenția publică cu problema pneumologiei. Ea susține că încep să apară cazuri mai grave și că în curând ”o să plângem după un Covid”:

”Prieteni, încep sa apăra cazuri de pneumologie adevarata. O sa plângem noi după un Covid. Am pe țeava niște cazuri de ma iau cu mâinele de cap. Doamne, ajuta mi!”, susține”, anunță medicul pe pagina sa de socializare.

Noua ei intervenție vina la doar câteva zile după ce a apărat public procedura „endoscopiei bronșice” în fața celor care susțineau că ea ar fi periculoasă și dăunătoare.

„După ce Grosan a bagat panica in populație cu oxigenul, acum apare panica pentru endoscopie bronsica. Vezi, Doamne, te poți infecta mortal in urma acestei intervenții invazive. Recunosc, colegul nu a fost mediatizat ca si mine. Ce noroc pe capul lui.

Prieteni, practic oxigenoterapia in limita ghidurilor disponibile. Am practicat endoscopia bronsica peste 10 ani. Am in portofoliu profesional peste 6000 de cazuri investigate. Dar nu țin minte sa fi avut vreo infecție atât de gravă. Poate si din precauție, sau in urma unor controale in care mi s au zdruncinat creierii. Echipa mea, sunteți pe aici. Spuneti voi daca am dreptate.

Si imi mai aduc aminte ceva. In anii aia eram chemată zilnic pentru bronhoaspiratii in secții ATI din alte spitale. Cu doua întrebări, iar as arunca presa in aer. Dar n am sa le pun.

PS In concluzie, sa nu va fie frica de bronhoscopie. Este o investigație de baza in Pneumologie, cu riscuri minime pentru un bronholog experimentat. Amin.”, spune Flavia Groșan”, a scris medicul tot pe pagina de facebook.

Medicul bihorean Flavia Groșan a intrat în atenția publică atunci când a anunțat că are propriile protocoale de tratare a cazurilor de covid-19 care sunt sigure și nu a avut nici o victimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.