Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flavius Stoican și-a dat demisia, de la Poli Iași: Șefii nu i-au acceptat-o

Flavius Stoican

Poli Iaşi a fost la un pas de a rămâne fără antrenor în această săptămână. Imediat după meciul pierdut la Botoşani, scor 0-3, în chiar prima zi de Paşte, Flavius Stoican a vrut să demisioneze, dar a fost întors din drum de către preşedintele Adrian Ambrosie.

Potrivit ProSport, Tehnicianul a vrut să-şi anunţe demisia chiar la flash-interviul de după meci, dar a fost convins în cele din urmă să renunţe la gestul său şi să continue pe banca Iaşiului. Un eventual eşec, însă, la Voluntari, în meciul de duminică, l-ar putea determina pe Stoican să renunţe la postul său şi să părăsească echipa ieşeană după aproape doi ani petrecuţi în Copou.

Bergodi ar putea reveni în Copou

În cazul în care Stoican va demisiona, oficialii ieşeni se vor orienta către doi antrenori italieni. Primul pe listă ar fi Cristiano Bergodi, care a mai fost în Copou în umă cu 10 ani şi a salvat echipa de la retrogradare. În cazul în care Bergodi nu va ajunge acum la un acord cu Voluntariul privind rezilierea contractului, Poli Iaşi l-ar putea aduce pe italian din vară, urmând ca până atunci să meargă cu ”secundul” Adrian Kerezsy interimar.

Al doilea nume aflat pe lista conducătorilor ieşeni este Walter Zenga. Dintre antrenorii români, cele mai mari şanse să (re)vină în Copou le are Eugen Neagoe, chiar antrenorul pe care Stoican l-a înlocuit în vara anului 2017.

”Noi l-am confirmat pe Flavius Stoican până în vară, nu s-a pus problema demiterii lui. Noi nu luăm în calcul decât victoria la Voluntari. Dacă vom pierde acest meci, vom discuta în Comitetul Director. Deocamdată nu se pune problema şi vrem să ne concentrăm pe acest meci, pe care sper să-l câştigăm”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie, pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.