Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Matei, Georgi Kitanov şi Goodnes Ajayi au semnat cu Astra Giurgiu și vor merge în cantonamentul din Slovenia

www.puterea.ro
Florentin Matei Rijeka

Astra a anunţat cei trei nou-veniţi în lotul echipei pentru perioada de pregătire din Slovenia. Florentin Matei, Georgi Kitanov şi Goodnes Ajayi sunt fotbaliştii aduşi de echipa din Giurgiu pentru sezonul 2019-2020, informează MEDIAFAX.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

"FLORENTIN MATEI - mijlocaş ofensiv, 26 ani, revine la echipa noastră, unde a avut evoluţii apreciate- ultima dată legitimat la FCSB, a semnat pentru 1 an.

GEORGI KITANOV - portar, 24 de ani, care a aparţinut clubului bulgar TSKA Sofia, jucător care a strâns pînă acum 160 de meciuri la cel mai înalt nivel, în Bulgaria, precum şi prezenţe la Naţionalele de tineret şi juniori de la Sud de Dunăre. Acesta a semnat un angajament pe durata a 3 sezoane.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

GOODNES AJAYI - 24 ani, mijlocaş stânga, ultima dată la Rijeka, unde a fost coleg cu Matei. Nigerian, fratele jucătorului Isaac Success de la Watford.

Bun venit şi mult succes celor mai noi astrişti!", a transmis Astra prin intermediul site-ului.

Florentin Matei s-a aflat şi pe lista Craiovei, dar mutarea nu s-a mai făcut. A acceptat să meargă ”la sigur”, la Astra, unde i s-a dat încredere şi unde a făcut meciuri foarte bune în perioada de câteva luni din sezonul trecut.

Citește și: Vești importante pentru toți pensionarii! Ce se va întâmpla de la 1 septembrie

Din ianuarie, de când a semnat cu FCSB, mijlocaşul a prins 6 meciuri, pentru că patronul Gigi Becali nu a fost mulţumit de prestaţiile lui. A jucat puţin sub comanda lui Mihai Teja la FCSB, dar a fost suficient pentru ca patronul să-l scoată din schemă pentru nu l-a satisfăcut. Fotbalistul mai avea contract cu vicecampioana României până în 2022, dar a acceptat să "rupă" înţelegerea mai devreme, deşi iniţial nu fusese de acord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.