Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele, despre probleme pe care le-a avut Gabriela Firea în PSD: 'Să te ferească Dumnezeu să fii faultat de coechipierii tăi'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, vorbeşte în premieră despre probleme pe care primarul general al Capitalei le-a avut în PSD, după scandalul cu Liviu Dragnea.

"După părerea mea, în ultimii 30 de ani, nu a fost primar general al Capitalei care să fie mai faultat decât primarul general Gabriela Firea. Noi, în Voluntari, avem o echipă de fotbal, nu e foarte performantă. Folosesc un termen sportiv. Şi să te ferească Dumnezeu să fii faultat de coechipierii tăi. Pentru că, de fapt, fotbalul se joacă faţă în faţă. Şi când eşti în faţă şi eşti faultat de coechipierii tăi care se găsesc în spate, nu e bine. Dar noi iertăm şi suntem oameni de echipă", a declarat Pandele, luni, într-un interviu pentru România TV.

CITEȘTE ȘI: Îţi poate salva viaţa: Cum şi unde să-ţi măsori tensiunea arterială

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, referitor la relaţia dintre ea şi liderul PSD Liviu Dragnea, că este important, pentru Bucureşti, să reînnoade dialogul instituţional, precizând însă că nu se poate "şterge cu buretele tot ce s-a întâmplat". Primarul general al Capitalei a precizat că nu s-a întâlnit până acum cu Liviu Dragnea, ci doar au avut discuții telefonice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.