Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele face televiziune pentru Voluntari: Un controversat jurnalist va fi șef

adevarul.ro
pandele florentin

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și Andi Laslău, anunță paginademedia.ro. Ambii au fost, de-a lungul timpului, critici vehemenți ai PSD, dar și ai Gabrielei Firea.

Citește și: Teodorovici îi cere demisia lui Cîțu de la ministerul de Finanțe:’A sabotat cursul de schimb’

Postul de televiziune va fi operat de o companie a Consiliului Local Voluntari - Publivol Creativ (care ar urma să se ocupe, printre altele, și de panotajul din Voluntari). Compania Publivol Creativ este condusă, din luna octombrie, de jurnalistul Alex Căutiș.

Adjunctul lui este un alt jurnalist, Andi Laslău, cel care a fost reactor la Observator pe când Gabriela Firea prezenta jurnalul de știri de la Antena 1. El a mai lucrat la Evenimentul zilei, B1 TV și Nașul TV, de unde a plecat cu scandal.

Viitorul post de televiziune este în pregătire și, din informațiile Paginademedia.ro, urmează să aibă sediul în Casa Presei Libere. Pasul următor: depunerea dosarului la CNA, pentru licență.

"Va fi un post de televiziune generalist, cu acoperire pe București și pe Ilfov și va fi axat pe informare, cu subiecte care să acopere Capitala și zonele limitrofe. Ceea ce pot spune este că nu va fi un post orientat pe scandal.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

Televiziunea va avea un rol de utilitate publică, pentru București și județul Ilfov", a declarat Căutiș pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.