Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele, scandal în direct la TV: Soțul Gabrielei Firea susține teoria conspirației: Totul este făcut foarte isteț, o regie politică pusă la punct

Florentin Pandele

Florentin Pandele, scandal în direct la TV: Soțul gabrielei Firea susține teoria conspirației: Totul este făcut foarte isteț, o regie politică pusă la punct

Primarul din Voluntari susține că fostul ministru al Familiei nu trebuie tras la răspundere nici pentru ticăloșie, nici pentru prostie, nici pentru nepăsare.

Florentin Pandele crede în continuare că soția sa, Gabriela Firea, nu este vinovată pentru ororile din „Azilele Groazei”, deși a demisionat.

În schimb, primarul din Voluntari alimentează teoria conspirației. Afaceristul milionar, edil local, susține că brusc, mass-media s-a trezit să o scoată din politică pe Gabriela Firea.

„De 15 zile este un linșaj mediatic. nu a mai existat în istoria României din ultimii 33 de ani ca în 15 zile, atât media cât și de la stânga, și de la dreapta, să execute un om politic.

Totul este făcut foarte isteț, o regie politică pusă la punct. Subliniez. Dacă se știa, dacă se bănuia că Firea și Pandele sunt amestecați în acest dosar… De asta nu au ieșit liderii PSD în apărare! Credeau că vom fi săltați în acest dosar”, a declarat Pandele, la România TV.

Pandele se victimizează: „Gabriela Firea era cel mai puternic bărbat din România”

Pandele a continuat tactica victimizării: „Poate că în acest moment mi se fac 30-50 de dosare. Nu pot sta ca dobitocul, ca prostul, cu capul în pământ, să nu-mi apăr soția și copiii. Gabriela Firea m-a implorat să nu ies cu declarații.

Eu ceea ce spun, spun din suflet. Nu mai tolerez acest linșaj mediatic! Dacă eu tac, sunt vinovat. Dacă vorbesc, zice că mă scuz. În țara asta mai sunt și bărbați! Am ajuns la concluzia că Gabriela Firea era cel mai puternic bărbat din România”, a mai comentat primarul, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Primarul din Voluntari dă vina pe #REZIST

Pandele a recunoscut că a lansat acuzațiile mai degrabă în baza unor speculații.

„Nu am informațiile 100%… Voi avea grijă ca prin ceea ce spun, să nu dau un răspuns perpendicular. B1 și Digi erau cu atacuri frontale la adresa Gabrielei Firea, de când era la Primărie. Haștagiștii!

De 15 zile, toată presa o atacă pe Gabriela Firea, s-a făcut un complot pentru eliminarea Gabrielei Firea de pe scena politică”, a mai precizat controversatul baron local.

„Firea a fost executată de toate conducerile PSD”, a mai comentat Pandele.

Baronul local se teme să-i numească pe „vinovații” din PSD, pentru „linșajul” Gabrielei Firea.

În cele din urmă, Pandele a vorbit despre câțiva lideri din PSD „vinovați” de „linșajul” soției sale, dar tot codat.

„Omul de la Timișoara, de la Cluj, de la Buzău!”, a mai precizat primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.