Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flori exotice si servicii VIP cerute de Camera Deputatilor / FOTO

facebook.com
eucalipt

Parlamentarilor le plac florile si nu orice fel de flori, ci florile exotice. Asta reiese din solicitarea Camerei Deputatilor pentru oferte in vederea comandarii a 43 de specii de flori. Dintre acestea cel putin 30 sunt specii exotice ca: heliconia, liatris, solidago, brunia, craspedia si multe altele.

Desigur, nu lipsesc de pe liste nici specii comune de flori ca trandafirii, zambilele si lalelele. Pentru ca aranjamentele florale cerute de Camera Deputatilor sa fie cu adevarat deosebite, din lista de achizitii nu a fost omisa nici verdeata decorativa. 10 specii de verdeata decorativa sunt solicitate Camera Deputatilor, iar preferinta este tot pentru cele exotice ca eucaliptul, palmierii pitici sau.

Lista de cerinte nu se opreste aici. Parlamentarii vor adevarate servicii VIP de la florari. Ei solicita ca in caz de urgenta florile sa fie livrate in orice loc din Bucuresti in cel mult 3 ore si indiferent de zi, dar vor totodata ca pretul sa fie acelasi ca pentru orice comanda normala.

In plus, tot la categoria serviciilor VIP solicitate se poate incadra si dorinta ca firma castigatoare a contractului de achizitii pentru flori sa le puna la dispozitie un om care sa le raspunda la telefon de la prima ora a diminetii pana aproape de miezul noptii, informeaza Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.