Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, anunță TRATAMENTUL pentru COVID-19 și atacă: 'Guvernul Cîțu e criminal'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florian Bodog

Fostul ministrul al Sănătății Florian Bodog atacă dur guvernul condus de Florin Cîțu. Acesta spune că executivul e criminal și că e preocupat doar de lupte politice, lăsând mii de români să moară în disperare în plină pandemie.  Bodog dezvăluie un medicament care poate fi folosit în tratarea COVID-19.

"Luptele interne din PNL și USR dăunează grav sănătății românilor!

Cîțu și miniștrii săi alcătuiesc un guvern de politruci mincinoși și incompetenți, politruci care nu au niciun pic de empatie la adresa pacienților și pe care pur și simplu nu îi interesează suferințele și problemele bolnavilor și a familiilor acestora. Cîțu și politrucii săi din Guvern au alte priorități decât sănătatea românilor! Pe ei îi interesează doar lupta pentru putere din PNL și USR!

Avem un guvern de criminali care se laudă că este pregătit pentru noul val de infectări, dar care în realitate nu este capabil să asigure nici măcar stocuri minimale din medicamentele necesare pacienților infectați cu COVID-19!

Un nou caz grav mi-a fost semnalat de la Spitalul Județean Ploiești, unde Tocilizumabul lipsește cu desăvârşire și din această cauză pacienții și aparținători acestora se zbat cu disperare pentru a găsi soluții prin care să depășească incompetența "autorităților".

Tocilizumabul este un medicament ce se administrează intravenos și este folosit în tratamentul artritei reumatoide, dă rezultate foarte bune și în tratarea pacienților cu COVID-19, mai ales în combinație cu dexametazona, un corticosteroid.

Oare câți pacienți mai trebuie să moară cu zile până vom scăpa de acești politruci mizerabili din PNL și USR?", a scris Bodog pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.