Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Coldea AVERTIZEAZĂ, după audierea în Comisia SRI: Vulnerabilizarea va fi EXPLOATATĂ

Inquam Photos / Octav Ganea
florian coldea

Florian Coldea a mărturisit în cadrul unei conferinţe de presă, că neexistând protocoale de cooperare, SRI nu va putea colabora pentru securitatea naţională şi, spune el, există astfel riscuri atât pentru România, cât şi pentru aliaţii ei. Fostul prim-adjunct al directorului SRI a precizat că va reveni la Comisia de control a SRI pentru mai multe explicaţii.

Citeşte şi:  Elena Udrea detonează BOMBA, după decizia magistraţilor în dosarul Microsoft: 'Aceşti NEMERNICI...'

"Urmare acestui asalt fără precedent asupra problematicii cu Ministerul Public, Serviciul e în imposibilitatea de a lucra pe baza unui protocol. Azi nu avem protocoale. Cum acţionăm pentru a proteja interesele României şi ale aliaţilor noştri în aceste probleme? Vulnerabilizăm sau riscăm să vulnerabilizăm nu doar securitatea României, ci şi a aliaţilor noştri.

Reamintesc tuturor că vulnerabilitatea are o caracteristică: Este exploatabilă şi cineva o va face, mai devreme sau mai târziu.

Trebuie să vedem care sunt soluţiile. Ar trebui să comunicăm spionilor că nu avem protocoale şi să stea puţin, să nu se implice până rezolvăm problema?

Sau avem şi posibilitatea unei soluţii adecvate pentru a reuşi să gestionăm aceste riscuri la adresa securităţii naţionale.

În concluzie, referitor la toate aspectele vehiculate în spaţiul public, e că am prezentat detaliat felul în care am acţionat şi toate împrejurările.

Am convenit cu membri comisiei să revenim pentru a lămuri toate aspectele.

Constat că subiectele s-au transformat în fake stories şi acestea,i ntens promovate, iau locul adevărului. SRI şi-a făcut treaba, iar ofiţerii şi-au îndeplinit cu devotament misiunile încredinţate.", a declarat Florian Coldea.

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, a fost audiat din nou, joi, pentru mai bine de 6 ore în Comisia de control parlamentar al activităţii SRI.  El a fost audiat în comisie, timp de şapte ore, şi în 13 martie.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: 'Locotenţii lui Kovesi', DECAPITAŢI de Inspecţia Judiciară: Onea şi Negulescu, trimişi la judecata CSM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.