Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Coldea pregătește o scrisoare către comisia de ancheta scrisă de copywriter

scrisoare

Fostul prim adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, intentioneaza sa nu se prezinte la comisia parlamentara de anchetare a alegerilor prezidențiale din 2009.

Potrivit unor surse judiciare, fostul prim adjunct al SRI și-a pregătit încă de săptămâna trecută, de miercuri, o scrisoare pe care vrea sa o trimita comisiei parlamentare scrisă de copywriterul sau personal la care încă se mai lucrează la formulări pentru ca ar vrea sa fie in termeni generali, ar vrea sa spună ca nu a încălcat legea dar din care ar trebui sa rezulte si considerație fata de comisia parlamentara la care nu dorește sa se prezinte.

SONDAJ Surpriza pentru Coaliția PSD-ALDE din partea românilor. Cum stau partidele

In același timp, sursele judiciare susțin ca fostul prim adjunct al SRI nu ar avea pana in prezent nicio calitate in dosarul deschis de Parchetul General privind noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, nu a fost chemat la Parchetul General, ca de altfel și Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, dar având in vedere invitațiile insistente ale comisiei parlamentare nu este exclus ca lucrurile sa se poata schimba.

Surse judiciare susțin ca și Laura Codruta Kovesi ar intenționa in continuare sa refuze invitația comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Aceleași surse susțin ca Florian Coldea și-a tipărit deja și o carte tip culegere de texte publicate de-a lungul timpului in revista SRI, Intelligence, pe care a început sa o împartă apropiaților săi și care a fost anunțată intr-un text publicat in Octombrie 2016 in revista SRI înainte de a fi demis de la conducerea Serviciului.

Ironic, textul din 30 Octombrie 2016, apărut in revista Intelligence sub semnătura lui Coldea atunci când era prim adjunct al SRI, anunța "o exprimare publicistica si in forma consacrata a unei cărți care sa valorifice experiențe consistente și complementare cu privire la secret și comunicare", vorbește chiar de comunicarea serviciilor secrete și are titlul "Comunicarea serviciilor de Intelligence. Sfârșitul tăcerii?!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.