Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Walter, IRONIC la ieşirea de la DNA: 'Am fost în vizită de lucru...'

florian walter

Omul de afaceri Florian Walter, fost finanţator al mai multor cluburi de fotbal, a fost chemat, vineri, la DNA Ploieşti într-un dosar în care este cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor.

Citeşte şi: Meteorologii au emis COD PORTOCALIU de fenomene extreme. Jumătate de ţară, lovită de ploi abundente şi NINSORI - HARTA

La ieşirea de la DNA, el a spus că a fost "în vizită de lucru", însă surse judiciare afirmă că a fost citat pentru acte procedurale în dosarul în care procurorul Mihaiela Iorga are calitatea de martor, potrivit NEWS.RO.

Florian Walter s-a prezetat, vineri dimineaţă, la DNA Ploieşti unde a stat câteva minute, surse judiciare afirmând că acesta a fost chemat pentru îndeplinirea unor proceduri în dosarul deschis în 2015 prin disjungere din dosarul de evaziune fiscală în care este cercetată compania sa, Romprest.

La ieşirea din faţa procurorilor, Walter le-a spus jurnaliştilor că a fost "în vizită de lucru", refuzând să dea alte detalii.

Săptămâna aceasta, procurorul Mihaiela Iorga, revocat din DNA şi a cărei revocare a fost suspendată de instanţă, a fost citată şi audiată ca martor în acest
dosar.

Walter este bănuit că, în perioada 2013-2014, a constituit şi coordonat un grup infracţional organizat, ce acţiona pe raza mai multor judeţe şi în municipiul Bucureşti, care ar fi desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, prin reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă.

Citeşte şi: Primărie din Galaţi, luată cu ASALT de mascaţi. Percheziţii de AMPLOARE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.