Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Andone ar putea debuta în Premier League pe Etihad Stadium, împotriva campioanei Manchester City

www.digi24.ro
Florin Andone

 

Presa engleză a scris că atacantul formaţiei Brighton Florin Andone este refăcut şi ar putea debuta, sâmbătă, pe Etihad Stadium, în partida contra campioanei Manchester City, scrie News.ro.

În vârstă de 25 de ani, Andone a fost transferat, în această vară, de la Deportivo La Coruna la Brighton, pentru şase milioane de euro, însă o accidentare la muşchii inghinali l-a făcut pe internaţionalul român să rateze îneputul acestui sezon.

De la sosirea în Anglia, Florin Andone a jucat doar o repriză pentru Brighton&Hove Albion, în meciul amical cu OGC Nice, scor 1-0, din 31 iulie, şi la o partidă a echipei under 23 a grupării engleze.

Sâmbăta trecută, Andone a fost cooptat în lot pentru meciul cu Tottenham, disputat pe teren propriu şi încheiat cu 1-2, dar a rămas pe banca de rezerve.

"S-a antrenat foarte bine, ceea ce e frumos. Este bine să-l avem la dispoziţie şi cu Glenn (n.r. - Murray) şi Jurgen (n.r. - Locadia) ne dă o reală competiţie în compartimentul ofensiv. Am decis să lucrăm cu trei atacanţi, ceea ne oferă competiţie şi rotaţie. Oricine este, îl dorim pregătit şi nu l-am avut pregătit în acest sezon, astfel că e bine că a revenit", a declarat antrenorul Chris Hughton, potrivit The Argus.

Meciul Manchester City - Brighton va avea loc, sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a VII-a a Premier Legue.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.