Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Călinescu, atac DUR la Pomohaci: 'În mâinile unor IMPOSTORI, religia e cea mai profesionistă unealtă de SPĂLAT creiere'

florin calinescu

Florin Călinescu a avut o reacţie dură după ce fostul preot Cristian Pomohaci a fost aplaudat de mii de oameni la un festival din Sibiu, în ciuda faptului că a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română(BOR) pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent în vârstă de 17 ani.

"În mainile unor impostori religia e cea mai profesionistă unealtă de spălat creiere. Nici măcar atunci când Iisus, fiul Lui, a fost bătut în cuie pe cruce, El nu S-a ivit. Azi, la Jina, s-au arătat mai mulţi impostori. Cel mai important – Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea – primarul de acolo. Şi trei – Orban şi Turcan, căpetenii liberale. Patru, nişte figuranti «spălaţi» cu «grijă materială» ani de-a rândul pe creier de alungatul din biserica lui Cristos, Pomohaci. Într-o ocazie, am văzut cu ochii mei. Conducea un BMW seria 6, nu un asin, înmatriculat cutare număr DUH. Băi, treziţi-vă! Sfântul Duh nu înmatriculează automobile! Dar, să nu vă miraţi! Vom avea rapid dizidenţa Pomohaci! Ce mizerie! Golanu' ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor şi cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l-au invitat ca pe un mare artist, rapsod popular...", scrie Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Dragnea şi Tăriceanu, EXPLICAŢII despre PLAFONAREA indemnizaţiilor pentru mame

Reacţia tranşantă a lui Florin Călinescu vine după ce, duminică, fostul preot Cristian Pomohaci a fost primit cu aplauze, iar zeci de admiratori au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii, pentru a-i dărui flori, la un festival din Jina, judeţul Sibiu, în cadrul căruia Pomohaci a susţinut un concert.

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru racolare de minori în scopuri sexuale, a fost caterisit de Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Caterisirea este cea mai gravă pedeapsă pe care o poate primi un preot, însemnând înlăturarea definitivă din cler, prin ridicarea dreptului de a sluji la altar.

Citeşte şi: Scandal DE PROPORŢII în justiţie! Un judecător celebru, ACUZAT că a PLAGIAT lucrarea de doctorat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.