Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Călinescu îi desființează pe Liviu Dragnea și Tudorel Toader: 'Vrea să scape de puşcărie şi să-şi păstreze averile, a mai aburit nişte confraţi'

alchetron.com
Florin Calinescu

Cunoscut ca fiind un mare critic al PSD, actorul Folorin Călinescu i-a luat în vizor pe Liviu Dragnea şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Vedeta Pro TV i-a pus la zid pe cei doi și a atras atenția asupra ‘manevrelor’ pe care le-ar face Dragnea pentru a scăpa de puşcărie.

„A fost o poveste întreagă cu Referendumul. Nu am avut de ce să mă pronunţ, pentru că, pe de o parte, povestea cu familia e foarte clară pentru cine este creştin, e clar cum trebuie să se desfăşoare ea. Pe de altă parte, există îngăduinţa societăţii cu privire la lucruri care se întâmplă de mii de ani, din peşteră chiar. Acest referendum a împărţit lumea în două tabere. Pentru mine, orice idee de referendum trebuie să înceapă de la ideea de validare a referendumului, unde tot poporul ăsta, care nu-i al lui Dragnea, al lui Băsescu sau al lui Ştefan cel Mare, este poporul român… decide. Restul este doar o caterincă proastă marca Liviulică (n.r. – Liviu Dragnea). N-o să mai am prea multă răbdare să-i spun «Liviulică» acestui cetăţean.

Budapesta finanțează masiv etnicii maghiari din țările vecine. Au fost alocați 8 milioane de euro doar pentru Transilvania

Pentru că absolut tot ce se întâmplă în România de doi ani încoace este din cauza lui. Pentru că vrea să scape de puşcărie şi să-şi păstreze averile, a mai aburit nişte confraţi de-ai lui şi cam totul se subordonează acestui deziderat. Totul este subordonat acestui mare obstacol, alcătuit din legile justiţiei pentru a scăpa basma curată şi eventual să candideze, eu ştiu ce vrea să mai facă…deşi nu cred că îl poate vota în mod benefic o parte din poporul român, nici măcar aia care au votat PSD-ul “, a spus Călinescu, conform Bugetul.ro.

Nici ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu a scăpat de critica actorului „Se pare că misiunea cosmonautică a lui Toader se termină odată cu debarcarea lui Lazăr (…) Are o răbdare acest pervers…. demnă de cauze mai bune: «Îmi iau concediu, mă plimb, scriu pe Facebook şi şterg a doua zi, e bine şefu’?» Omul are salariu şi de profesor şi de judecător şi pensii şi altele, îl doare undeva… dacă are la ce. Eu cred că scopul lui a fost să-şi rezolve treburile, să-şi pună familia bine şi după aia poate să plece (…). Şi cred că preşedintele (n.r. – Iohannis) îl va demite pe Lazăr, pentru că e acelaşi temei legal ca şi în cazul lui Kovesi“, a mai spus Călinescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.