Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Chilian EXULTĂ după ce sindicalistul care i-a scris lui Orban a fost SUNAT de premier: Prostia nu este ilegală încă

chilian.ro
florin chilian

Artistul Florin Chilian exultă după ce sindicalitul Valer Kovacs de la IPJ Timiș a fost sunat de premierul Ludovic Orban, căruia i-a scris o scrisoare prin care atenționa că șefii poliției îi obliga pe agenți să dea amenzi populației, chiar dacă românii nu încalcă legea.

"Fireste ca multi dintre voi nu intelegeti rostul postarilor mele. Nu trebuie sa intelegeti toti.

Tot ce ma bucura este ca din cand in cand reusesc sa misc putin, foarte putin lucrurile din realitatea asta dementa in favoarea noastra, chiar si a voastra a celor care nu inteleg si ma cearta.

Citește și: Avem sau nu voie să facem grătare de Paști? Poliția Română răspunde unui NOU SET de întrebări arzătoare

Nu am o problema cu asta. Cred ca mai ales acum cand muzica nu poate ajuta prea mult, rolul unui om ceva mai cunoscut este acela de a-si pune notorietatea in folosul si in slujba celor multi, cei multi din care face si el parte fie ca vrea ori ca nu vrea.

Notorietatea nu tine de foame ;)

Nu discut aici si acum despre cei care reactioneaza potrivit ordinelor de pe conturi false desi chiar si pe acestia incerc sa ii apar. Nici prostia nu ma deranjeaza. Prostia nu este ilegala inca, doar toxica si nu se moare imediat de la prostie.

Asadar: Am primit un mesaj cu apelul unui politist din Timisoara, un sef de sindicat din politie ii scrisese o scrisoare deschisa premierului betiv lucovid oarba dupa el. Normal ca acea scrisoare deschisa nu a ajuns la destinatar desi exista un birou de presa obligat prin sarcinile de serviciu sa-l informeze pe premier. O riguroasa revista a presei o face biroul de presa oricarui demnitar sau sef de institutie din Romania mai ales lui #Orban de la #PNL.

Am preluat scrisoarea domnului Valer #Kovascs, liderul Sindicatului Polițiștilor #DECUS din #Timisoara pe 14 aprilie si am distribuit-o pe toate mediile pe care le am eu la dispozitie.

I-am trimis-o si domnului Victor #Ciutacu.

Stirea a fost preluata de televiziunea #RomaniaTv iar seara Ciutacu l-a avut in direct pe liderul sindical satul de abuzurile pe care era obligat sa le faca dansul si colegii dumnealui politisti la indemnul sefilor lor din #PolitiaRomana.

Astazi, la doua zile de la implicarea mea premierul betiv lucovid oarba dupa el a luat in sfarsit la cunostiinta de scrisoarea care ii fusese adresata si l-a SUNAT personal pe polițiștul care i-a scris că ȘEFII din poliție obligă agenții să amendeze cetățenii.

Nu stiu daca chiar va urma o schimbare in atitudinea agentilor de politie care fac abuz institutionalizat dar macar stiu ca am incercat sa fac ceva, chiar daca acel ceva nu este pe placul multora dintre voi.

Acum ati inteles de ce fac uneori ce fac?!..", scrie Florin Chilian pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.