Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu: 'Ce mai contează ce scrie în buget atunci când bugetul nu respectă Constituţia şi cei care fac bugetul nu şi-l asumă'

Facebook
Florin Cîțu

PNL va vota împotriva proiectului bugetului de stat pe 2019, întrucât nu este fundamentat pe date reale, nu respectă Constituţia, a declarat miercuri, în plenul Parlamentului, senatorul liberal Florin Cîţu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluiri șocante în cazul falsului medic ginecolog. Ce a ieșit la iveală

"Ce mai contează ce scrie în buget atunci când bugetul nu respectă Constituţia şi, mult mai important, cei care fac bugetul nu şi-l asumă, nu au curajul să dea o simplă declaraţie prin care să spună că ceea ce este inclus în buget este adevărat. (...) Aveţi astăzi certitudinea că acest buget nu este fundamentat pe date reale, ministrului Finanţelor Publice îi este frică, nu are curajul să semneze o declaraţie pe propria răspundere. PNL va vota împotriva acestui buget, în această formă", a afirmat Cîţu, la dezbaterile generale pe proiectul de buget pe 2019.

El a adăugat că ministrul Eugen Teodorovici a minţit atunci când a promis că nu vor fi introduse mai multe taxe.

"Domnule ministru, m-aţi surprins neplăcut de la prima intervenţie, mă aşteptam ca astăzi să aveţi curajul să veniţi în faţa românilor să le spuneţi că aţi minţit atunci când ne-aţi promis că nu introduceţi mai multe taxe. Aţi promis asta de mai multe ori, dar românii au primit taxe. Credeam că aveţi tăria să veniţi să ne spuneţi că i-aţi minţit. Avem în faţă un buget al taxelor mai mari şi mai multe, al pomenilor electorale, al dezechilibrelor macro-economice în creştere, dar mai ales al promisiunilor deşarte. Această guvernare la fiecare dezbatere pe buget a început cu un şir de minciuni", a spus senatorul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.