Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, OMUL care le-a pus GÂND RĂU bugetarilor - Cine e viitorul ministru al Finanțelor Publice

Facebook
florin citu

Membru al Partidului Național Liberal din octombrie 2016, Florin Cîțu s-a făcut remarcat prin desele aprecieri și comentarii la adresa politicilor fiscale și financiare ale guvernelor PSD.

Născut în 1972, Florin Cîțu este licențiat în economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand în macroeconomie și economie internațională la Iowa State University și are un master în economie la aceeași Iowa State University, conform Mediafax.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

A lucrat ca economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande în perioada 2001-2003 și pentru Banca Europeană de Investiții, Luxemburg, în perioada 2003-2005 și a fost economist șef și ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, București, în perioada 2006-2011

A avut și activitate independentă, ca economist, consultant și analist economic, pe lista clienților aflându-se companii precum Goldman Sachs, JP Morgan sau bănci care activează în România.

Senatorul Florin Cîțu este membru în Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din 1 februarie 2018 şi al Comisiei pentru afaceri europene din 24 septembrie 2018.

Conform celei mai recente declarații de avere, Florin Cîțu are trei terenuri, dobândite prin donații, o casă în comuna Golești, jud. Vâlcea și un apartament în sectorul 2 al Capitalei, un cont la Raiffeisen Bank și un credit de 303.000 euro la ING.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.