Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu: Este clar că bugetul României a fost trimis în plic de ministrul Finantelor la pachet cu OUG 114 în escală la Moscova

Inquam Photos / George Calin
eugen teodorovici

Parlamentarul Florin Cîțu susține, referitor la refuzul Parlamentului de a reexamina legea bugetului, ca PSD persista in greseala, mentionana ca "este clar că bugetul României a fost trimis în plic de ministrul Finantelor la pachet cu OUG 114 în escală la Moscova".

„Președintele României a dat șansa Parlamentului să corecteze greșelile făcute la adoptarea bugetului acum câteva săptămâni. Bineînțeles că cei de la PSD nu au vrut să facă acest lucru și vor să persiste în greșeală. Este clar că bugetul României a fost trimis în plic de ministrul Finantelor la pachet cu OUG 114 în escală la Moscova. După ce a fost aprobată OUG 114 singurii care au beneficiat de acea ordonanță au fost până acum rușii, restul au plătit românii. Astăzi i am dat ministrului Finanțelor Publice șansa de a-și asumă bugetul. Nici astăzi nu a vrut să își asume pentru că nu e făcut de el. Avem încă o dovadă că bugetul e fundamentat pe date false. După ce umflați veniturile din buget, nici nu puneți în buget banii necesaeri pentru infrastructura și sănătate. PNL va vota împotrivă raportului de respingere”, a declarat Florin Cîțu, la dezbaterea din Parlament, potrivit Mediafax.

Citeste si Culisele pactului Dăncilă - Timmermans

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.