Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a ajuns să se judece cu propriul frate. Care este motivul

facebook.com
Florin Citu

Miza este uriașă din punct de vedere financiar, un teren de 75 de hectare, primit ca donație de la părinții săi, potrivit realitatea.net

Este pământul, în valoare de peste 1,5 milioane de euro, din cauza căruia premierul și fratele său au ajuns să se judece la tribunal. Pădurea imensă este situată în localitatea Voineasa, pe malul lacului Vidra și este învecinată cu domeniul schiabil Transalpina - Voineasa.

Citește și: Cea mai dulce meserie, în Clasificarea Ocupațiilor din România. Pare de viitor și atractivă pentru tineri

Jurnalistul Mihai Belu a declarat, pentru Realitatea PLUS, că acest proces ar putea să scoată la iveală alte neînțelegeri în sânul familiei. Jurnalistul consideră că acest scandal va aduce în atenția publicului afacerile pe care fratele premierului le derulează în județul Vâlcea.

„Într-adevăr, e un teren de excepție, situat lângă o pârtie de schi, iar cei doi frați se judecă, în contextul în care fiecare a primit 50% din această proprietate. Trebuie să vedem dacă această judecată nu ascunde alte afaceri de dinainte ca Florin să ajunga premier. Această informație îl aduce în lumina refletoarelor pe fratele lui Cîțu. Acesta se pare ca are afaceri în județul Vâlcea, ocazie cu care vor intra în atenția publică. Fratele premierului nu a ajuns deloc în atenția presei de când Florin a intrat în politică. E o problemă atunci când ajungi să te judeci cu propriul fratele, arată o tensiune în sânul familie, ce poate scoate la iveală mai multe probleme”, a declarat jurnalistul, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.